Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Κρεμαστός – Ωρολόγι προς τον Αγ. Γεώργιο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ασφαλτόστρωση του δρόμου από τη διασταύρωση Κρεμαστού – Ωρολογίου προς τον Αγ. Γεώργιο, ένα σημαντικό έργο για την περιοχή που υπέστη ζημιές από τις πυρκαγιές του 2021.

Η ασφαλτόστρωση του δρόμου, που αποτελεί τμήμα του οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αυλώνος, πραγματοποιήθηκε με την χρηματοδότηση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και υλοποιήθηκε από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Νίκος Μπαράκος, δήλωσε:

“Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό του οδικού μας δικτύου, με δρόμους πιο λειτουργικούς και πιο ασφαλείς για κατοίκους και επισκέπτες. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής μας και θα συμβάλλει στην ανάπτυξή της.”

Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Κρεμαστός – Ωρολόγι προς τον Αγ. Γεώργιο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αυλώνος και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Σχετικά Άρθρα

Νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Γιώργος Γεωργαντάς

Evripos 90FM

Ο νταλικέρης απάντησε στον Πάγκαλο

Evripos 90FM

«Άνγκελα, μην παριστάνεις τον … λυκειάρχη», λέει το γερμανικό SPD

Evripos 90FM