Πολιτική

Παναγιώτης Τζαφέρος: Οι καρέκλες είναι για να καθόμαστε και τα μανίκια για να σηκώνονται και να δουλεύουμε

Ακόμα ποιο δυνατός είναι ο Παναγιώτης Τζαφέρος για τις εκλογές του Οκτωβρίου παρά τα χτυπήματα που δέχεται μετά την σύμπραξη των Συνδυασμών τους με τον Γιώργο Σπύρου.

Μάχιμος και με γνώμονα το κοινό καλό αποφάσισε να συμπράξει με τον Γιώργο Σπύρου, θέτοντας τον εαυτό του ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Χαλκιδέων, δείχνοντας ότι οι καρέκλες είναι για να καθόμαστε και τα μανίκια για να σηκώνονται και να δουλεύουμε.

Άλλωστε πολλοί ήταν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που τον είχαν πλησιάσει για να συμπράξουν γνωρίζοντας την δυναμική του, το ήθος και την δουλειά του καθώς και οι υποψήφιοι που βρέθηκαν μαζί του τόνισαν ότι τον εμπιστεύονται απόλυτα.

Αδιαμφισβήτητο ότι ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Χαλκιδέων Παναγιώτης Τζαφέρος, είναι ένας άνθρωπος που έκανε πολύ δουλειά στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όταν ήταν διοικητής του ανοίγοντας τότε την ογκολογική μονάδα. Μία επιτυχία που χρεώθηκε καθώς μέχρι πριν αναλάβει φάνταζε αδύνατη.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Σαμαράς βγάζει στη σέντρα 4 υπουργούς: «Περικοπές εδώ και τώρα»

Evripos 90FM

Μ. Χατζηγιαννάκης: Πόσες ακόμα ανθρώπινες ζωές λόγω έλλειψης ασθενοφόρου πρέπει να θρηνήσει η Βόρεια Εύβοια για να συγκινηθεί η κυβέρνηση της ΝΔ;

Evripos 90FM

Μεϊμαράκης: Γιατί δεν θα ζητήσω οικουμενική κυβέρνηση – Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα εκλεγεί απο “περαστικούς”

Evripos 90FM