Πολιτική

Στη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στη Χαλκίδα η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

Η βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, παραβρέθηκε στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Χαλκίδα. 
Το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου 2023 τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία για τα Εισόδια της Θεοτόκου, προστάτιδας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου ΜητροπολίτηΧαλκίδος κ. Χρυσόστομου.
 
Ακολούθησε επίσκεψη στη Σχολή Πεζικού της Χαλκίδας, όπου παρατέθηκε δεξίωση προς τιμήν της γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Η κ. Καραμπατσώλη ήταν ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους και είχε την ευκαιρία να ευχηθεί, να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Η κ. Καραμπατσώλη για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε: «Σήμερα γιορτάσαμε τα Εισόδια της Θεοτόκου και παράλληλα τιμήσαμε τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, στη Χαλκίδα. 
 
Στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στη Σχολή Πεζικού, είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε δια ζώσης εκείνες και εκείνους που με αυταπάρνηση υπηρετούν καθημερινά την πατρίδα.
 
Είμαστε υπερήφανοι για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. 
 
Σας ευχαριστούμε!».
 
 

Σχετικά Άρθρα

Μ. Χατζηγιαννάκης: Η επαγγελματική παιδεία στην Εύβοια απαξιώθηκε κατά τη διακυβέρνηση της ΝΔ

Evripos 90FM

Πλεύρης: Επανέρχονται σε κανονική λειτουργία τα νοσοκομεία έως τις 15 Μαρτίου

Evripos 90FM

Στα μαχαίρια ο Βενιζέλος με Σαμαρά – Στουρνάρα

Evripos 90FM