Πολιτική

Θεοδωρικάκος σε Τσαβούσογλου: «Είναι μεγάλο θράσος οι τούρκοι αξιωματούχοι να κατηγορούν την Ελλάδα για τη δική τους μεσαιωνική συμπεριφορά»

Με ανάρτησή του στα social media ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντάει στην προκλητική ανάρτηση του Μελβούτ Τσαβούσογλου για την υπόθεση των 92 παράνομων μεταναστών που βρέθηκαν γυμνοί στις ελληνικές όχθες του Έβρου και διασώθηκαν από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και του Frontex.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπουργού:
«Είναι μεγάλο θράσος οι Τούρκοι αξιωματούχοι να κατηγορούν την Ελλάδα για τη βάρβαρη, μεσαιωνική συμπεριφορά της τουρκικής πλευράς σε 92 μετανάστες στον Έβρο. Τα γεγονότα έχουν καταγράψει οι αξιωματικοί του Frontex και είναι αδιαμφισβήτητα. Η Τουρκία οφείλει στοιχειωδώς να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και να πάψει να προκαλεί και μάλιστα με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο».

https://www.facebook.com/takistheodorikakos/posts/654801592667732

 

Σχετικά Άρθρα

Καταργείται η τράπεζα θεμάτων και οι εξετάσεις στην Α’ ΚΑΙ Β’ λυκείου

Evripos 90FM

Με μεγάλη πόλωση στις νέες κάλπες

Evripos 90FM

Εύβοια: Δίπλα στους νέους ο Σ. Κεδίκογλου – Παρέδωσε αθλητικό εξοπλισμό σε ομάδα

Evripos 90FM