Πολιτική

Βίκυ Καμπούρη: ”Θέλω μία πόλη ίσων ευκαιριών”

 

Η γνωστή και δυναμική επιχειρηματίας Παρασκευή(Βίκυ) Καμπούρη είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Χαλκιδέων με τον συνδυασμό της Έλενας Βάκα.

Αποδέχθηκε την πρόταση της Έλενας Βάκα, διότι πιστεύει σε εκείνη τονίζοντας ότι μπορούμε να έχουμε μια Χαλκίδα που θα την ζηλεύουν όλοι. Έχουν γίνει βήματα προς το καλύτερο αλλά πιστεύει στα νέα πρόσωπα με νέες, φρέσκιες ιδέες που θα δώσουν ζωντάνια στην πόλη μας.

«Πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά και θέλω να τους δώσω κίνητρά ώστε να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα σε μία οργανωμένη και βιώσιμη πόλη».

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η Παρασκευή (Βίκυ) Καμπούρη έχει πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις (ΙΕΚ Exelixis, Σχολές Gala, Gala Ιnstitute) στον χώρο της εκπαίδευσης και αφουγκράζεται καθημερινά τα θέλω της νέας γενιάς αλλά και τις προτάσεις τους για το τι θα ήθελαν στην πόλη τους. Κάτι που, φυσικά, συμβαίνει χρόνια και όχι μόνο την περίοδο των εκλογών.

«Θέλω μία πόλη ίσων ευκαιριών για όλους, με μία Χαλκίδα που ο επισκέπτης αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι της θα την χαίρονται εξίσου.

Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα να Αλλάξουμε & να Συνεχίσουμε Μαζί!»

 

Σχετικά Άρθρα

Χρ. Τριαντόπουλος: Νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους δύο Δήμους της Β. Εύβοιας ύψους 2,8 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση από τις πλημμύρες

Evripos 90FM

Τ. Θεοδωρικάκος: «Η στάση της Κυβέρνησης είναι στάση αρχών και εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον»

Evripos 90FM

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Αποστολίδης για τις δηλώσεις Κασελάκη σχετικά με την Κύπρο

Evripos 90FM