Πολιτική

Χρ. Τριαντόπουλος – Β. Εύβοια: Τρίτη πληρωμή στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος στήριξης των επιχειρήσεων

Συνεχίστηκε, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, η καταβολή οικονομικής στήριξης στις επιχειρήσεις της Βόρειας Εύβοιας, στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος στήριξης των επιχειρήσεων των Δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού, οι οποίες υπέστησαν άμεσες και έμμεσες απώλειες εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών του καλοκαιριού. Ειδικότερα, πιστώθηκαν τηΔευτέρα 1.749.236,49 ευρώ σε 423 δικαιούχους επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζονται οι πληρωμές στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος στήριξης των επιχειρήσεων των Δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού, οι οποίες υπέστησαν άμεσες και έμμεσες απώλειες εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, σε αυτόν τον τρίτο γύρο πληρωμών, πιστώθηκαν περίπου 1,75 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 423 δικαιούχων επιχειρήσεων. Συνολικά έχουν καταβληθεί μέχρι τώρα 6.339.985,52 ευρώ σε 1.276 επιχειρήσεις. Η διαδικασία συνεχίζεται, προκειμένου να συμβάλουμε στη στήριξη και στην τόνωσητης οικονομικής δραστηριότητας στη Βόρεια Εύβοια».

 

Σχετικά Άρθρα

 Μητσοτάκης: 400 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο για στήριξη των νοικοκυριών και επιδότηση για ανακύκλωση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών (βίντεο)

Evripos 90FM

Τ. Θεοδωρικάκος: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αθήνα»

Evripos 90FM

Κομισιόν: Εξετάζουμε λεπτομερώς τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης

Evripos 90FM