Πολιτική

Χρυσάντα Τριανταφύλλου: Την ενδιαφέρει ο πολιτικός πολιτισμός καθώς δείχνει στοιχεία της ποιότητας των ανθρώπων

 

Η δραστήρια υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Χρυσάντα Τριανταφύλλου είναι όπως έχει απο πολλούς χαρακτηριστεί αγωνίστρια, μια γυναίκα που παλεύει κα μάχεται πάντα με χαμόγελο για το κοινό καλό του τόπου.

Η κ. Τριανταφύλλου είναι μία ανήσυχη επιχειρηματίας,  έτσι πήρε την απόφαση να συμπορευτεί με τον Φάνη Σπανό μιάς και την ενδιαφέρει ο πολιτικός πολιτισμός, καθώς ο πολιτισμός  όπως πιστεύει και η ίδια μας δείχνει στοιχεία της ποιότητας των ανθρώπων. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και η προσφορά στον συνάνθρωπο άλλωστε είναι ένας από τους λόγους που είναι τόσο αγαπητή.

Επιχειρηματικά η Εύβοια αλλά και η Σκύρος μπορεί να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο άλλωστε έχουμε πολλούς και καλούς επιχειρηματίες που με την βοήθεια της Περιφέρειας η Εύβοια και η Σκύρος μπορεί να γίνει ακόμα και παγκοσμίως γνωστή.

Η Ίδια πρόσφατα παραβρέθηκε στην εκδήλωση της STEREABASKET.GR άλλωστε είναι πάντα δίπλα στις διοργανώσεις και τους συλλόγους όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σ.Κεδίκογλου: Δεσμευόμαστε για την προστασία του 30% της Μεσογείου έως το 2030

Evripos 90FM

«Κλείδωσαν» για 6 Μαΐου οι εκλογές

Evripos 90FM

Ερώτηση της Κατερίνα Καζάνη προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Δένδια Νικόλαο και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ Στυλιανίδη Χρήστο, σχετικά με τον «ελλιμενισμό του Α/Τ Βέλος» στην Κύμη.

Evripos 90FM