Ειδήσεις

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αρτάκης “Η Παντάνασσα”: Μια συγκινητική εμπειρία στον Θεολόγο Ευβοίας

Με μεγάλη χαρά και κατάνυξη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αρτάκης “Η Παντάνασσα” συμμετείχε στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Θεολόγο Ευβοίας.

“Η παρουσία μας πλαισιώθηκε από την τιμή να μεταφέρουμε την ιερά εικόνα των Αγίων στους δρόμους του χωριού, ντυμένοι με τις παραδοσιακές Μικρασιατικές φορεσιές.”

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη πνευματικότητα και κατάνυξη, με τους πιστούς να ακολουθούν με ευλάβεια την πομπή, ψάλλοντας ύμνους και προσευχόμενοι στους Αγίους. Η εμπειρία ήταν βαθιά συγκινητική, καθώς μας έδωσε την ευκαιρία να τιμήσουμε την πίστη μας και να συνδεθούμε με την πλούσια παράδοση της περιοχής μας.

Σχετικά Άρθρα

Στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού  ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας – Εξασφαλίστηκε έργο 600.000 ευρώ για τον Δήμο! 

Evripos 90FM

Έρχονται «ραβασάκια» για κατασχέσεις μισθών, καταθέσεων για χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία

Evripos 90FM

Νέα σημαντική πρωτοβουλία από το GDF για τη μείωση του χρέους

Evripos 90FM