Ειδήσεις

Στερεά Ελλάδα: Νέο πλαίσιο λειτουργίας υπαίθριων λαϊκών αγορών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Γαλάνη

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Γαλάνη με τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε Ευβοίας, την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών και Αντιπρόεδρο της Συνομοσπονδίας παραγωγών – επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών κ. Στεφανία Τζοάννου, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών κ. Μπασινά Ιωάννη, τον Πρόεδρο του σωματείου βιομηχανικών ειδών «Αγία Παρασκευή» Ευβοίας κ. Ευάγγελο Βασιλείου και τον ταμία κ. Γεώργιο Αλμαλιώτη για την προσαρμογή του κλάδου στο «Νέο Πλαίσιο Λειτουργίας Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων» βάσει του Νόμου 4849/2021.

Στη συνάντηση τέθηκαν προς συζήτηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι έμποροι βιομηχανικών ειδών των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και προτάθηκαν λύσεις που βρήκαν σύμφωνους όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Πρόεδρος κ. Στεφανία Τζοάννου εξέφρασε την ικανοποίηση της για την άμεση ανταπόκριση του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Γαλάνη, τονίζοντας ότι τίθεται σοβαρό θέμα βιοπορισμού για τον κλάδο τους, ότι οι λαϊκές είναι το καταφύγιο των καταναλωτών με φθηνά και ποιοτικά προϊόντα και ότι οι επαγγελματίες ζητούν άμεσα λύση για την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε: «Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν χρόνια προβλήματα, δόθηκαν προτάσεις και από τις δύο πλευρές για την επίλυση τους, καθώς και για την οργάνωση και την προσαρμογή στον νέο Νόμο περί λειτουργίας των λαϊκών αγορών».

Σχετικά Άρθρα

“Καμπανάκι” Π.Ο.Υ.: Καρκινογόνος ουσία η ασπαρτάμη που χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία στη βιομηχανία τροφίμων

Evripos 90FM

Χτύπησε την ηλικιωμένη μάνα του γιατί τον διέκοψε από βιντεοκλήση!

Evripos 90FM

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Evripos 90FM