Ειδήσεις

Τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt υποδέχθηκε στη Λαμία ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός !

Στην έδρα της Περιφέρειας τη Λαμία. ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υποδέχθηκε πριν λίγο τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt .
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα και του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου.
Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις φωτιές του καλοκαιριού και τη συνδρομή των ειδικών των ΗΠΑ στην αναδάσωση της περιοχής και έδωσε συγχαρητήρια γιατί δεν υπήρξαν νεκροί.

Επίσης έγινε αναφορά στην τουριστική ανάπτυξη και την πρόοδο του film oficce της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και στις επενδύσεις των ΗΠΑ στη Στερεά, όπως η εξαγορά της Chipita.

Θα ακολουθήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Συμεών. Στις 12.15 μ.μ. θα λάβει χώρα ξενάγηση στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών. Ενώ θα πραγματοποιηθούν και επισκέψεις σε επιχειρήσεις των Π.Ε. Φθιώτιδας και Εύβοιας.

Σχετικά Άρθρα

ΕΦΚΑ: Τσουνάμι συνταξιοδοτήσεων έως το τέλος του έτους – Υψηλός και ο ρυθμός απόδοσης των συντάξεων

Evripos 90FM

Στανίση:Εγώ, μάνα μου, δεν θα σώσω την Ελλάδα ένα λιθαράκι θέλω να βάλω.

Evripos 90FM

Ντούγκιν: Κάτω από το κάθισμα του οδηγού ήταν η βόμβα που σκότωσε την κόρη του

Evripos 90FM