Τοπικά νέα

Αποκλειστικό: Δείτε που θα γίνει το νέο πολυδύναμο σχολείο της Χαλκίδας

Την Τετάρτη 14/6 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του 2ου νηπιαγωγείου Δροσιάς (θέση Ξηρόβρυση) στον προαύλιο χώρο της Αγ.Σοφίας.

Στην γιορτή παραβρέθηκε και η δήμαρχος Χαλκιδέων όπου και ανακοίνωσε την υλοποίηση του πολυπόθητου καινούριου σχολείου. 

Όπως ανέφερε η Δήμαρχος Έλενα Βάκα ”το οικόπεδο έχει βρεθεί πολύ κοντά στο προηγούμενο σχολείο και είναι χαρακτηρισμένο για την ανέγερση σχολικής στέγης καθώς πριν λίγες μέρες λύθηκε ένα ιδιοκτησιακό ζήτημα  που υπήρχε. Υπήρχε συνιδιοκτησία και ο αγροτικός συνεταιρισμός δροσιάς ο οποίος αγροτικός συνεταιρισμός δροσιάς χωρίς κανέναν αντάλλαγμα διαθέτει και αυτός  το χώρο για την ανέγερση σχολείου. Λύθηκε λοιπών το πρόβλημα το οποίο ήταν δεσμευτικό τόσα χρόνια”

Δείτε όλο το video της ανακοίνωσης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 90fm.gr Η δημιουργία του πολυδύναμου αυτού σχολείου θα είναι δίπλα από την επιχείρηση Life Chek και θα συστεγαστούν το 2ο νηπιαγωγείου Δροσιάς (θέση Ξηρόβρυση) και το 29ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αναφέρει

Το 2ο νηπιαγωγείο Δροσιάς (θέση Ξηρόβρυση) κι ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων είχαμε την τιμή και την χαρά να υποδεχτούμε  την Δήμαρχο Χαλκιδέων κα.Βάκα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μας γιορτής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/06/23) στον προαύλιο χώρο της Αγ.Σοφίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα. Βάκα για την παρουσία της και για την δέσμευσή της ότι οδεύουμε επιτέλους προς την υλοποίηση του πολυπόθητου καινούριου σχολείου. Ένα νέο πολυδύναμο σχολείο στην περιοχή μας , ένα όνειρο χρόνων θα πάρει σάρκα και οστά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά μας θα έχουν μία σχολική στέγη, η οποία θα είναι κατάλληλη για τα πρώτα τους βήματα στην εκπαίδευση!!!

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αγωνία στο Θεραπευτήριο Καρπενησίου. Στα 30 έφτασαν τα κρούσματα κορονοϊού σε τρόφιμους και υπαλλήλους!

Evripos 90FM

Ιστιαία: Εικονοστάσι στην θέση του Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών που κάηκε ολοσχερώς!

Evripos 90FM

Yπόμνημα των κατοίκων του οικισμού Πευκόδασος Λιθοσωρός

Evripos 90FM