Τοπικά νέα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Ο Νίκος Μπαράκος ενημερώνει για τις βεβαιωμένες οφειλές επισημαίνοντας ότι ο δήμος δεν επιδιώκει άμεσα τη είσπραξή τους σε αυτή τη φάση

Με αφορμή τις βεβαιωμένες οφειλές που έστειλε η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου πριν λίγες μέρες σε επιχειρηματίες και πολίτες, και μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, μίλησε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος, στην εκπομπή «τάδε έφη» με την Έφη Ντίνη δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινήσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ξεκαθαρίζοντας ότι ο δήμος δεν επιδιώκει άμεσα την είσπραξη τους αυτή την περίοδο. Από την άλλη, αν οι υπάλληλοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, κινδύνευαν με παράβαση καθήκοντος.
Διαβάστε περισσότερα στο eviakosmos.gr :

Σχετικά Άρθρα

Β. Εύβοια: Έως τις 11/11 Δωρεάν Οδοντιατρικές/Παιδιατρικές/ΩΡΛ εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές

Evripos 90FM

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αντιπλημμυρικών έργων στο Λιανοκλάδι και τη Στύρφακα (βίντεο – φωτό)

Evripos 90FM

Σοκ! Σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία προσπαθώντας να κλέψει μετασχηματιστή

Evripos 90FM