Τοπικά νέα

Εύβοια: “Αντιδράσεις γονέων και εκπαιδευτικών για τη συγχώνευση τμημάτων στο ΕΝΕΕΓΥΛ Χαλκίδας”

Η συγχώνευση τμημάτων στο ΕΝΕΕΓΥΛ Χαλκίδας έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς η απόφαση αυτή φαίνεται να επηρεάζει το ποιοτικό επίπεδο της εκπαίδευσης και την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ανησυχούν για τον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα, την ποιότητα της διδασκαλίας και την προσωπική προσέγγιση προς τους μαθητές. Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε αντιδράσεις και απαιτήσεις για αναθεώρηση της απόφασης, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα της εκπαίδευσης και η ευημερία των μαθητών.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αναφέρει:

Το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό του ΕΝΕΕΓΎΛ ΕΥΒΟΙΑΣ αιτείται να αναθεωρηθεί η πρόθεση της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Ευβοίας για τη συγχώνευση των τμημάτων της Γ΄ Λυκείου και Δ Λυκείου του σχολείου μας.

Έως τώρα φοιτούν συνολικά 10 μαθητές στα δύο τμήματα της Γ΄ Λυκείου και 12 μαθητές στα δύο τμήματα της Δ. Λυκείου, οι οποίοι έχουν όλοι τους φυσική- πραγματική παρουσία στα μαθήματα Γενικής Παιδείας – είτε είναι πρώτη φορά φοιτήσαντες, είτε είναι επαναφοιτήσαντες, Ειδικότερα, οι επαναφοιτήσαντες παρακολουθούν τα μαθήματα της Γενικής Παιδείας έπειτα από αίτημα των γονέων.

Σχετικά Άρθρα

Νέα Αρτάκη: Καθαρίστηκε ο βυθός της προβλήτας

Evripos 90FM

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορίας 4) την Κυριακή 3/7 στον Δήμο Χαλκιδέων

Evripos 90FM

Ιστιαία – Στην εορτή της Παναγίας “Ντινιούς” ο Μητροπολίτης Γλυφάδας

Evripos 90FM