Τοπικά νέα

Λαμία: Ανάπλαση της οδού Λεωνίδου στο κέντρο της πόλης από την Περιφέρεια

 

Εντάσσουμε το έργο της αναβάθμισης βατότητας πεζοδρομίων και οδών του Δήμου Λαμιέων στο ΕΣΠΑ και ειδικότερα την ανάπλαση της οδού Λεωνίδου στο κέντρο της Λαμίας. Η δράση εντάσσεται στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων και χρηματοδοτείται με 350.000 ευρώ.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η αναδιαμόρφωση των πεζοδρομίων στο μεγαλύτερο τμήμα της Λεωνίδου, μεταξύ των οδών Παλαιολόγου και Παπαφλέσσα, σε συνολική επιφάνεια 2.700 τετραγωνικά μέτρα. Πάνω στην οδό τοποθετούνται δύο «έξυπνες»(φωτιζόμενες) διαβάσεις, ενώ περιλαμβάνονται εργασίες φύτευσης και άρδευσης πρασίνου.

Σχετικά Άρθρα

Νέο θαύμα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου σε ιπτάμενο! Τον έσωσε εν ώρα πτήσης ενώ έπαθε πολλαπλά εγκεφαλικά!

Evripos 90FM

Επιμελητήριο Ευβοίας: Προβολή Ευβοϊκών προϊόντων στον Σκλαβενίτη!

Evripos 90FM

Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος: ”Έίχαν κλείσει τη βάνα υδροληψίας στο χωριό Πανοχώρι Πλατανιστού την ώρα της μάχης με την πυρκαγιά”

Evripos 90FM