Τοπικά νέα

Ως τις 11 Ιουλίου οι αιτήσεις για τη δωρεάν προσχολική αγωγή στο ΚΔΑΠ Δήμου Καρύστου

 

Ως τις 11 Ιουλίου οι αιτήσεις για τη δωρεάν προσχολική αγωγή παιδιών, στο ΚΔΑΠ δήμου Καρύστου, μέσω ΕΣΠΑ (www.eetaa.gr) για όλα τα ΑΦΜ.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης, είναι να έχει υποβληθεί η φετινή φορολογική δήλωση της οικογένειας.

Καλούμε τους γονείς που έχουν παιδιά από 5 έως 12 ετών, να υποβάλουν αιτήσεις και να εγγράψουν τα παιδιά τους στην www.eetaa.gr

Το ΚΔΑΠ Δήμου Καρύστου, προσφέρει μια πλούσια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως τέχνη, χορό, ρομποτική, μουσική, θέατρο, σινεμά, ζωγραφική, κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια και πολλά άλλα, σχεδιασμένα έτσι, ώστε να προάγουν τη δημιουργικότητα και την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και να τα βοηθούν ώστε να ανακαλύπτουν νέες ικανότητες και ταλέντα.

Στο ΚΔΑΠ, τα παιδιά δεν περνούν μόνο ευχάριστα τον χρόνο τους, αλλά μαθαίνουν να επικοινωνούν, να εκφράζονται, να συνεργάζονται και να δημιουργούν!

Οι προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Επίσης, οι δραστηριότητές μας προάγουν τις κοινωνικές δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση, υποστηρίζοντας ενεργά την εκπαιδευτική πορεία των παιδιών σας.

Η συμμετοχή σας στο ΚΔΑΠ μπορεί να είναι δωρεάν αν γίνετε δικαιούχος voucher από την ΕΕΤΑ, κάνοντας αίτηση στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόσβαση Παιδιών Σχολικής Ηλικίας σε Υπηρεσίες Δημιουργικής Απασχόλησης», που αναμένεται κατά το τέλος Ιουλίου 2023.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6942215038 – 22243 50011

Σχετικά Άρθρα

Πανηγύρισε η ενορία Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας

Evripos 90FM

Σκύρος: Φωταγωγήθηκε φαντασμαγορικά το Κάστρο!

Evripos 90FM

Αρτάκη – Θεοφάνεια και κοπή βασιλόπιτας πάνω σε καΐκι

Evripos 90FM