Τοπικά νέα

Πυκνή χιονόπτωση στην Ερέτρια – Μηχανήματα ανοίγουν τον δρόμο! Τι δήλωσε στον evripo 90fm.gr o Ευ. Τσώκος!

 

Σφοδρό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας αυτή την ώρα από Κεντρική και Βόρεια Εύβοια. Πυκνή χιονόπτωση παρατηρείται στην Ερέτρια και τρία μηχανήματα επιχειρούν αυτή την ώρα για την διάνοιξη του δρόμου προς Γέροντα. 

Στο σημείο βρίσκεται από το πρωί ο αντιδήμαρχος Ερέτριας Ευάγγελος Τσώκος: “Η χιονόπτωση είναι πυκνή. Το χιόνι έχει φτάσει τους 20 πόντους. Πριν από μία ώρα ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος. Εδώ και 20 λεπτά έχουμε ανοίξει το ένα ρεύμα της κυκλοφορίας και επιχειρούμε αυτή τη στιγμή να ανοίξουμε και το άλλο ρεύμα. Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, γιατί ακόμα το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη”, ανέφερε χαρακτηριστικά στον evripo 90fm.gr ο Ευάγγελος Τσώκος. 

Παρόντες στο σημείο ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου, Πέτρος Σμιλάκος.

Σχετικά Άρθρα

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλκιδέων για την αντιπυρική περίοδο 2023

Evripos 90FM

“Πρωτοπόρος” – Ερέτρια: Δείτε τα δρομολόγια Μαρτίου

Evripos 90FM

Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Δ.Κ. Ορχομενού

Evripos 90FM