Τοπικά νέα

Τσαπουρνιώτης – Β. Εύβοια: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στον Δήμο – Προσοχή απ΄όλους!

 

Την προσοχή όλων συνέστησε ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γ. Τσαπουρνιώτης, προς τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου, καθώς η σημερινή μέρα όπως και η χθεσινή είναι δύσκολη καθώς στον χάρτη πρόγνωσης κινδύνου πυρκαγιάς, βρίσκεται στο επίπεδο 4!

“Η Δευτέρα είναι μια δύσκολη μέρα για τον Δήμο μας σύμφωνα με το χάρτη πρόγνωσης κινδύνου πυρκαγιάς. Καλώ τους Δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου μας να αποφεύγουν κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά!!

Μπορεί να μας ακούγεται λίγο περίεργα μετά την περσινή καταστροφή όμως για να υπάρχει ελπίδα τόσο από την αναγέννηση του Καμμένου δάσους όσο και από το πανέμορφο δάσος που επιβίωσε θα πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί!!”

Σχετικά Άρθρα

O πλούτος της βόρειας Εύβοιας στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα

Evripos 90FM

Δράση δωρεάν κλινικής εξέτασης και ψηλάφησης μαστού σε γυναίκες από τον Δήμο Χαλκιδέων

Evripos 90FM

Δωρεάν τεστ μνήμης για τη νόσο Αλτσχάιμερ στη Χαλκίδα

Evripos 90FM