Ειδήσεις

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος 47 ημερών έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και πέθανε

Το αγοράκι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα – Άλλη εκδοχή έδωσε στην αρχή ο 24χρονος πατέρας

Τραγωδία το περασμένο Σάββατο (4/3) στη Θεσσαλονίκη όταν ένα βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου βρέφους, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 24χρονου πατέρα με καταγωγή από την Βουλγαρία.

Ειδικότερα το αγοράκι διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης όπου και λίγο μετά κατέληξε μετέδωσε το grtimes. Από την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια προέκυψε ότι το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα.

Σύμφωνα με το thestival το μωρό ήταν μόλις 47 ημερών. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος πατέρας είχε καλέσει το ΕΚΑΒ λέγοντας πως το παιδάκι είχε δυσκολία στην αναπνοή.

Το Αθηναϊκο-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι ο πατέρας, στην αρχική του κατάθεση έδωσε άλλη εκδοχή για το συμβάν, αλλά όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ομολόγησε την πτώση.

Σχετικά Άρθρα

Δώρο Πάσχα 2022: Πότε θα πληρωθεί στους εργαζόμενους και πότε θα δοθεί από τον ΟΑΕΔ στους άνεργους

Evripos 90FM

Επιστρέφει στο MasterChef ο Άκης Πετρετζίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Evripos 90FM

Ρεύμα: Σήμερα οι ανακοινώσεις για τα τιμολόγια του Φεβρουαρίου

Evripos 90FM