ΑθλητικάΕιδήσεις

3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας: Στίβος, Αθλητισμός, Ολυμπιακές Αξίες! Μια αξέχαστη εμπειρία για τους μαθητές!

Η Α’ τάξη του 3ου Γυμνασίου Χαλκίδας έζησε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη αθλητισμό και Ολυμπιακό πνεύμα, νιώθοντας τον παλμό του Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου στα πλαίσια της 4ης Ολυμπιακής Εβδομάδας στα Σχολεία, άνοιξε την αγκαλιά της στους μαθητές, φέρνοντάς τους σε επαφή με τις βασικές αρχές και τα αγωνίσματα του συναρπαστικού αθλήματος.

Με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ, κ. Μποσινάκη Χρήστου, Γαραντζόγιαννη Πέτρου και Σφυρόπουλου Νίκου, οι μαθητές:

  • Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αγώνες δρόμου, άλματος εις ύψος και ρίψης σφαιρας, χαρίζοντας στιγμές έντονης χαράς και αφοσίωσης.
  • Έμαθαν για τα ιδανικά του “ευ αγωνίζεσθαι” και τις αξίες που πρεσβεύει η Ολυμπιακή ιδέα, έρχομαι πιο κοντά στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων.
  • Ένιωσαν την αίσθηση της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, καλλιεργώντας παράλληλα δεξιότητες αθλητικής παιδείας.

Η δράση άφησε σίγουρα άξια μνήμης στους μαθητές, οι οποίοι ένιωσαν την ατμόσφαιρα του Στίβου και αγκαλιάστηκαν από τον Ολυμπιακό ενθουσιασμό.

Η πρωτοβουλία του 3ου Γυμνασίου Χαλκίδας και του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ αξίζει θερμά συγχαρητήρια, καθώς κατάφεραν να προσφέρουν στους μαθητές μια μοναδική εμπειρία γεμάτη γνώση, αθλητισμό και ολυμπιακές αξίες.

Σχετικά Άρθρα

Χιονοπτώσεις στα βόρεια – με αλυσίδες οι μετακινήσεις

Evripos 90FM

Σαπέν: Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους

Evripos 90FM

Λίμνη Ευβοίας: Συνελήφθη αλλοδαπός – Εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του

Evripos 90FM