Σαν θύελλα σάρωσαν τα νερά του Μπακού οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, Πετρόπουλος Μάρκελλος και Μέρτζιος Ανδρόνικος, αφήνοντας άφωνους τους αντιπάλους τους στους διεθνείς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν από τις 4 έως τις 7 Μαΐου.
Ο Πετρόπουλος Μάρκελλος, αθλώντας με αστείρευτη δύναμη και πείσμα, έσπασε τα χρονόμετρα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονοθέσιο καγιάκ εφήβων στην απόσταση των 500 μέτρων. Δεν σταμάτησε εκεί, καθώς λίγες μέρες αργότερα, έλαμψε και πάλι, κρεμώντας στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία, αλλά στην απόσταση των 1000 μέτρων.
Συνεργαζόμενος άψογα με τον συναθλητή του, Ανδρονικο Μερτζιο, οι δύο Χαλκιδαίοι αθλητές άφησαν το στίγμα τους και στο διθέσιο καγιάκ εφήβων, κατακτώντας δύο αξιοθαύμαστες 4ες θέσεις, τόσο στην απόσταση των 500 μέτρων, όσο και στην απόσταση των 1000 μέτρων.
Αυτές οι θριαμβικές νίκες αποτελούν δίκαιη ανταμοιβή για την αφοσίωση και το ταλέντο τους, χαρίζοντας περηφάνια στον Ναυτικό Ομίλο Χαλκίδας και στην πόλη της Χαλκίδας.
Σε μια εποχή που η Ελλάδα διψάει για επιτυχίες, οι Πετρόπουλος και Μερτζιος αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τη νεολαία, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Αξίζει να τονίσουμε ότι οι επιτυχίες αυτές έρχονται σε μια ιδανική στιγμή, καθώς το τμήμα κανόε καγιάκ σπριντ του Ν.Ο. Χαλκίδας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους αθλητές και αθλήτριες, καλώντας τους να γνωρίσουν από κοντά το συναρπαστικό αυτό άθλημα.
Τα τμήματα εκμάθησης κανοε καγιάκ ηρεμων νερών λειτουργούν καθημερινά από τις 16:00 έως τις 17:30, καθώς και κάθε Σάββατο πρωί από τις 10:30 έως τις 12:00, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Χαλκίδας στο κρηπίδωμα Χαλκίδας, κάτω από το κόκκινο σπίτι.
Για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και πάνω, η εμπειρία του καγιάκ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για άσκηση, διασκέδαση και καλλιέργεια πνεύματος ομαδικότητας.
Καλέστε τώρα τον κ. Θεόδωρο Κιαπέκο στο 6944556649 και χαράξτε το δικό σας δρόμο προς την επιτυχία!
Συγχαρητήρια στους αθλητές Μάρκελλο Πετρόπουλο και Ανδρονικο Μερτζιο για τις άξιες διακρίσεις τους!
Ευχόμαστε ολόψυχα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!