Ε.Π.Σ.Ε.

Ερέτρια-Αρτάκη 3-2: Η Ερέτρια νικήτρια στο ντέρμπι

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, όπως χρήζει ένα ντέρμπι, η Ερέτρια κατάφερε να μείνει αλώβητη για μία ακόμα αγωνιστική και παραμένει πρώτη και αήττητη 

Ο αγώνας

Μετά από ένα άχρωμο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι πήρε “φωτιά” στο δεύτερο μέρος, όπου  ο Ρούσσος έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Τόρα και ο πολύ φορμαρισμένος φορ των  γηπεδούχων, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι Αρτακιανοί όμως είχαν την απάντηση και τρία λεπτά αργότερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Κολιόπουλου  και Μπασινά , ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ, έκανε το 1-1.

Στα τελευταία ο αγώνας πήρε τρελό ρυθμό και στο 81′ οι γηπεδούχοι πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Καλοχωρίδη. Στη συγκεκριμένη φάση διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι ότι ο παίχτης της Ερέτριας ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τόρα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για την ομάδα του, με “κεραυνό”, κάνοντας το 3-1. 

Με την συμπλήρωση 90′ ο Μπασινάς από κοντινή θέση μείωσε σε 3-2, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ομάδα της Αρτάκης, χωρίς όμως στα λεπτά που απομένουν να καταφέρνουν να πετυχαίνουν το γκολ της ισοφάρισης.

Απόλλων Ερέτριας: Ε. Τόρα, Μετσανάι (38’αν. αλ. Ρούσσος), Καρβελάς, Σμπιλίρης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης (85′ Ντρεγκάι), Αγραφιώτης (80′ Κόντος), Γ. Τόρα, Μώρος (90′ Ξυλάς).

Αρτάκη: Τσάμαρης, Μαστροκώστας (78′ Γκίκας), Μπαλαμπάνης, Χιούσκα, Μπισμπικόπουλος, Τσούτης, Μαντάς, Κονόμι, Λειβαδίτης (60′ Μπασινάς), Μιχαλάς, Κολιόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Στον τελικό του Regions’ Cup η μικτή Ευβοίας

Evripos 90FM

Αρτεμησιακός-Ατρόμητος Βασιλικών 1-0: Νικηφόρο ντεμπούτο του Κυρπισλίδη

Evripos 90FM

Σκεπαστή-Παντριαδικός 2-0:Νίκη ψυχολογίας για τους γηπεδούχους

Evripos 90FM