Primera Division

Με βαριά καμπάνα κινδυνεύει ο Ζιντάν

Με 6μήνο αποκλεισμό από τους αγώνες της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να μείνει ο παλαίμαχος μάγος της μπάλα Ζινεντίν Ζιντάν , αν επιβεβαιωθεί ότι προπονεί χωρίς να έχει τα απαραίτητα χαρτιά που χρειάζονται σε αυτό το επίπεδο ώστε να μπορεί να ασκεί τα προπονητικά του καθήκοντα.

 

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας προπονητών Μιγκέλ Γκαγιάν είχε κρούση το κώδωνα του κινδύνου και μέσα στο καλοκαίρι με δηλώσεις του στη «Marca».

«Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πως ο Ζιντάν δρα ως προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ τη φετινή σεζόν. Έχει γίνει αποδεκτό μάλιστα από όλα τα Μέσα και η ίδια η Ρεάλ δεν το αρνείται» δήλωσε το καλοκαίρι , ενώ τώρα επανέρχεται να τονίσει πως , «Η Ρεάλ είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ποδοσφαιρικούς συλλόγους παγκοσμίως και ένα σύμβολο του αθλήματος, όμως θα πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες όπως όλες οι ομάδες, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα».

Σχετικά Άρθρα

Με το «καλημέρα» απόσβεση για τους Μαδριλένους

Evripos 90FM

Μπαρτσελόνα: Xωρίς μεταγραφές ως το 2016

Evripos 90FM

Τσάβι: Ο Λουίς Ενρίκε με έπεισε να μείνω

Evripos 90FM