
Η τελευταία φορά που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο Αλκαζάρ ήταν το καλοκαίρι του 2009, όταν με γκολ των Λεονάρντο και Μαρέσκα είχε νικήσει 2-0 την Λάρισα.
Σήμερα (17.15, OTESPORTS 1, pamesports.gr) οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σε μία έδρα στην οποία πάντα αντιμετώπιζαν δυσκολίες από την ΑΕΛ και πολύ συχνά δεν κατάφερναν να πάρουν τη νίκη. Η Λάρισα θα λείπει σήμερα, στη θέση της θα είναι ο Τύρναβος για το πρώτο ματς της φάσης των «16» στο Κύπελλο, αλλά οι αναμνήσεις επιστρέφουν από αυτό το γήπεδο για τους παλιότερους Ολυμπιακούς. Πριν από τη νίκη του 2009 ο Ολυμπιακός είχε ξανανικήσει εκεί το…1987! Και σε 12 ματς που μεσολάβησαν έκανε 4 ήττες και 8 ισοπαλίες! Την επόμενη χρονιά από το 2-0, είχε επικρατήσει στη Λάρισα με 1-0, αλλά στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ κι όχι στο Αλκαζάρ.
Αυτά όμως είναι ιστορία. Στο παρόν, ο Βίτορ Περέιρα θα κάνει πολλές δοκιμές παικτών χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής κι είναι ένα κίνητρο σε όσους παίξουν, να δείξουν στον Πορτογάλο τεχνικό ότι μπορεί να τους υπολογίζει.
Από τους βασικούς μόνον ο Σιόβας έχει πάει στη Λάρισα κι αυτό λόγω των ελάχιστων επιλογών στα στόπερ. Επιστρέφουν σε δράση ο Ολαϊτάν μετά από 11 μήνες, ο Μιλιβόγεβιτς, αλλά και ο Πελέ που επανενεργοποιείται από τον Περέιρα και έχει άλλη μια ευκαιρία.
Η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.
pamesports.gr
