Ειδήσεις

Θρίλερ στο Πήλιο! Αγνοείται ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού του Βόλου

Σε “θρίλερ” εξελίσσεται η νύχτα για έναν ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού του Βόλου, ο οποίος αγνοείται στην περιοχή του Πηλίου. Ο άνδρας μετέβη στο πάρκο κεραιών του Πηλίου, προκειμένου να επισκευάσει βλάβη στον αναμεταδότη και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Μόλις έπεσε το σκοτάδι και λόγω της χιονοθύελλας που επικρατεί στο Πήλιο, στην περιοχή Χανιά, ο άνδρας έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να αγνοείται η τύχη του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr  στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και σωστικά συνεργεία, ενώ ειδοποιήθηκε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων να συνδράμει.

Οι συνθήκες είναι δύσκολες αφού η θερμοκρασία στο σημείο βρίσκεται στους 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν, χιονίζει και επικρατεί σκοτάδι.

Σχετικά Άρθρα

Νέα “ένεση” ρευστότητας μέσω του ELA αποφάσισε σήμερα η ΕΚΤ

Evripos 90FM

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Ψυχικό – Τιμή εκκίνησης οι 900.000 ευρώ

Evripos 90FM

Jumbo: Είχαμε πάρει τα δικαιώματα για το τραγούδι της Ν.Δ.- “Εγώ έκανα το γούστο μου” λέει ο Ψωμιάδης- BINTEO

Evripos 90FM