
Καθώς οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, που διέπραξαν το άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα, με θύμα έναν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης συνεχίζονται, πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία έχουν προκύψει και προσπαθούν να απαντήσουν οι αρχές
.
Ένα από αυτά, έχει να κάνει με το αυτοκίνητο μάρκας Smart του επιχειρηματία που βρέθηκε παρατημένο λίγα 24ωρα μετά την δολοφονία του σε δρόμο της Χαλκίδας, το οποίο βάζει σε σκέψεις τους αστυνομικούς, καθώς υπάρχει πιθανότητα ο 51χρονος να είχε κλείσει χωρίς να το γνωρίζει ραντεβού με τον δολοφόνου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες δυο είναι τα ενδεχόμενα είτε να συναντήθηκαν και μαζί να πήγαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη καταστήματος γυναικείων ειδών στην Έξω Παναγίτσα, είτε ο/η δράστης να έφτασε μόνος του ως εκεί και προκειμένου να διαφύγει γρήγορα μετά την πράξη του, πήρε φεύγοντας κλειδιά και αυτοκίνητο.
Για την λύση αυτού του μυστηρίου στο μικροσκόπιο μπαίνει και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο αναζητείται σε σημεία της Χαλκίδας, από τα οποία θα μπορούσε να είχε περάσει ο δράστης ερχόμενος ή φεύγοντας από την πόλη.
Το αυτοκίνητο μετά τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να ελεγχθεί για τυχόν αποτυπώματα και dna, που θα οδηγήσουν τις αρχές ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.
