Ειδήσεις

Σ. Κεδίκογλου: “Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να υποστηρίξουμε, αλλά για οτιδήποτε συμβαίνει θέλουμε πληροφόρηση”

 

Τον σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης τόνισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου, κατά την σημερινή του παρούσια στην ΝΟΔΕ στην Χαλκίδα, όπου βρέθηκε ύστερα από πρόσκληση του νέου Προέδρου της ΔΕΕΠ Παναγιώτη Μάλλιου. Στην συνάντηση παρών ήταν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Χρ. Τριαντόπουλος.

 

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε πως τα κονδύλια που έχουν δοθεί στις πληγήσες περιοχές είναι πρωτοφανή, ενώ τόνισε παράλληλα πως είναι πολυ σημαντικός ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε τα προβλήματα των κατοίκων να φτάνουν πιο γρήγορα στ αυτιά τους.

 

“Να μας ειδοποιείτε, να βάζουμε και εμείς τα γκάζια μας, να διορθώνουμε τυχόν αβλεψίες που υπάρχουν. Γιατί υπάρχουν θέματα που είναι αρμοδιότητα της Τ.Α. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να υποστηρίξουμε, αλλά για οτιδήποτε συμβαίνει θέλουμε πληροφόρηση.”

Σχετικά Άρθρα

Αίτηση για την έκδοση ομολόγων διασποράς στις Η.Π.Α. υπέβαλε η Ελλάδα

Evripos 90FM

Πρόστιμο 400 ευρώ γιατί… γαύγισε ο σκύλος

Evripos 90FM

Κορονοϊός: Ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει μέτρα προστασίας ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων

Evripos 90FM