Ειδήσεις

Λ. Κατσέλη: Είμαστε στη διάθεση του κ. Τσίπρα

«Παράθυρο» συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, τη «Δημοκρατική Αριστερά» και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις άνοιξε, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη. «Ως Κοινωνική Συμφωνία θέλουμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. Ο κ. Τσίπρας έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, είμαστε στη διάθεσή του» ανέφερε η κ. Κατσέλη, τονίζοντας παράλληλα ότι «μετά το ξέσπασμα της λαϊκής οργής είναι ώρα της αποφασιστικής δράσης».

Η κ. Κατσέλη, μιλώντας στο Radio 9 υποστήριξε πως οι βασικοί όροι του Μνημονίου μπορούν να αλλάξουν για την ανακούφιση του ελληνικού λαού, μέσα από την επιμήκυνση χρόνου προσαρμογής και τη στοχευμένη αποκατάσταση μισθών και συντάξεων. Προς αυτή την κατεύθυνση πρότεινε τη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού, την οποία -όπως είπε- προτίθεται να στηρίξει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αστυνομικός πυροβόλησε μετά από καυγά και τραυματίστηκε ένα άτομο

Evripos 90FM

Γ. Kελαiδίτης: Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ξεκινάει άμεσα την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου πνοής για την ενεργειακή μετάβαση νοικοκυριών !

Evripos 90FM

Στις 26 Φεβρουαρίου η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

Evripos 90FM