Τοπικά νέα

Οι εθελοντές του Συλλόγου Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας καθάρισαν χείμαρρο στο Προκόπι

 

Εν αναμονή της κακοκαιρίας EVA οι εθελοντές του Συλλόγου Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας “έβαλαν το χεράκι τους” στον καθαρισμό του χειμάρρου Προκοπίου. 

“Προχωρήσαμε σε κοπή μεγάλων κορμών – κλωναριών που βρίσκονταν εντός του χειμάρρου Προκοπίου.

Οι μεγάλοι κορμοί και τα κλωνάρια είναι από τις βασική αιτίες που υπερχειλίζουν οι χείμαρροι και τα ρέματα καθώς σε συνδυασμό με τα φέρτα υλικά φράζουν τους σωλήνες απορροής με αποτέλεσμα το νερό να μην έχει έξοδο διαφυγής.

Το φαινόμενο θα ξεκινήσει αργά το βράδυ του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Τις ώρες που το φαινόμενο θα είναι υπό εξέλιξη καλό είναι να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις”.

Σχετικά Άρθρα

Μητρόπολη Χαλκίδας: Ξεκίνησαν τα μαθήματα της σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Evripos 90FM

Νέες προτάσεις για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας κατέθεσε το Επιμελητήριο Εύβοιας, στον κ. Σταύρο Μπένο.  Τράπεζα ειδών πρώτης ανάγκης, Πράσινα δημόσια κτήρια στη Βόρεια Εύβοια!

Evripos 90FM

Χαλκίδα – Αγανακτισμένη κάτοικος για πλημμυρισμένη οδό: Τον χειμώνα το νερό μας περισσεύει, το καλοκαίρι δεν μας φτάνει

Evripos 90FM