Τοπικά νέα

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεορώρου: Γιόρτασε στην Κύμη τον Πολιούχο της περιοχής Άγιο Αθανάσιο

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεωδώρου ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλη την Κύμη γιορτάζοντας τον Πολιούχο του τόπου Άγιο Αθανάσιο.

 

«Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος ο Πολιούχος του τόπου μας Άγιος Αθανάσιος. Μαζί με πλήθος πιστών αλλά και τις τοπικές αρχές, παρευρέθηκα, στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου όπου τελέστηκε η επίσημη λειτουργία στην οποία χοροστάτησαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Σεραφείμ και ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Νικάδρος, πλαισιούμενοι από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρ Ελευθέριο Σταμπέλο και χορεία ιερέων και των διακόνων».

Στην συνέχεια, όπως κάθε χρόνο, στην αίθουσα του εκκλησιαστικού γηροκομείου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Δήμου και τιμήθηκαν οι μαθητές του Λυκείου που εισάχθηκαν στα Ανώτατα Ιδρύματα.

Όταν γιορτάζει ο τόπος μας, γιορτάζουμε και εμείς! 

Χρόνια Πολλά Κύμη!

 

Σχετικά Άρθρα

Στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας o δικηγόρος Γ. Καλαβρής

Evripos 90FM

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της Χαλκίδας, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό.

Evripos 90FM

Εύβοια: Θανατηφόρο τροχαίο με 2 νεκρούς και τραυματίες

Evripos 90FM