Τοπικά νέα

Φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας: Νέο μήνυμα από το 112 να εκκενωθούν οι οικισμοί Νέα Αρτάκη και Βατώντα (video)

Μήνυμα από το 112 εστάλη λίγο μετά τις 18:30 στους οικισμούς Νέα Αρτάκη και Βάτωντα για εκκένωση προς την Χαλκίδα, καθώς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στα Ψαχνά Ευβοίας.

 

Νωρίτερα το μεσημέρι είχε σταλεί μήνυμα για εκκένωση ζητώντας από τους κατοίκους που βρίσκονται στα Νότια Ψαχνά να κινηθούν και να μετακομίσουν στα Ψαχνά, ενώ σε όσους βρίσκονται στη Βόρεια Αρτάκη ζητήθηκε να κινηθούν προς Αρτάκη.

Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή του Προφήτη Ηλία πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και από κει πήρε μεγάλες διαστάσεις.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς ο καιρός σήμερα στην Εύβοια

Evripos 90FM

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβάρδισαν παιδιά και αμάχους στη Σούμι

Evripos 90FM

Έναρξη θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων στη Χαλκίδα για την απόκτηση αδειών ασκήσεως επαγγέλματος τεχνικών επαγγελμάτων

Evripos 90FM