Πολιτική

Υπουργείο Εξωτερικών: Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για το βομβαρδισμό σε Ορθόδοξο μοναστήρι στη Γάζα και την απώλεια ζωών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας εξέφρασε σε ανακοίνωσή του, την οδύνη του για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, μετά τον ισραηλινό βομβαρδισμό της ορθόδοξης εκκλησίας του Αγ. Πορφυρίου στη Γάζα, όπου είχαν βρει καταφύγιο άμαχοι.

 

“Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια ζωών που προκλήθηκε από χτύπημα σε κτήριο παρακείμενο στο μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα.

Η προστασία των αμάχων και η ασφάλεια των τόπων λατρείας και των θρησκευτικών ιδρυμάτων θα πρέπει να διασφαλίζονται και να γίνονται σεβαστές από κάθε πλευρά.

Σχετικά Άρθρα

Σ. Κεδίκογλου: Θα παρέμβω στοχευμένα για την πάταξη της νοθείας και των ελληνοποιήσεων στο ελληνικό μέλι

Evripos 90FM

Φάνης Σπανός : Συναντήσεις με Δημάρχους “Στερεά Ελλάδα ενωμένη για την ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής”

Evripos 90FM

T. Θεοδωρικάκος: «Είμαστε σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ουκρανίας για την υποδοχή των προσφύγων»

Evripos 90FM