Α Ευβοίας

Πρώτη ηχηρή μεταγραφή για την Α.Ε. Ιστιαίας και επίσημα παίκτης της ο Χρήστος Ανέστης

Παίκτης και με “βούλα” της Α.Ε. Ιστιαίας είναι πλέον ο πολύ έμπειρος 28χρονος επιθετικός μέσος Χρήστος Ανέστης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα το πρωί απ’ τη Διοίκηση της ομάδας. Ο Βορειοευβοιώτης ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος, απ’ τον Π.Σ. Ιστιαίας (Ακαδημία) στον οποίο αγωνιζόταν την περσινή σεζόν και αφού τα βρήκε σε όλα με τη Διοίκηση της Α.Ε.Ι. δόθηκαν και επίσημα τα χέρια και ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας.
Με αυτή τη μεταγραφή η Α.Ε. Ιστιαίας πετυχαίνει μεγάλη ενδυνάμωση στο χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, αφού η εμπειρία του Χρήστου Ανέστη είναι τεράστια. Ο ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2012-2013 ήταν εκ των πρωταγωνιστών της εκπληκτικής πορείας του Α.Ο. Κύμης και έχει μεγάλο μερίδιο στην άνοδο της Ευβοιώτικης ομάδας στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, αφού παρά το γεγονός, ότι προς τα τέλη της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στα μπαράζ ανόδου της ομάδας του Βαγγέλη Ντόβολη.
Εκτός όμως απ’ την πολύ πετυχημένη παρουσία στον πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ και τον Α.Ο. Κύμης, ο Βορειοευβοιώτης άσσος έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής, όπως η Δάφνη Ερυθρών. Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Ανέστης σε νεαρή ηλικία είχε κάνει πέρασμα, από την Α’ Εθνική και την τότε δυνατή ομάδα της Χαλκηδόνας του Γιώργου Παράσχου.
Τόσο η Διοίκηση, όσο και ο προπονητής της Α.Ε. Ιστιαίας εκφράζουν της απόλυτη ικανοποίηση τους για την απόκτηση του Ανέστη αφού όπως τονίζουν, η ομάδα απέκτησε ένα δυνατό “πολυεργαλείο” που μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στους υψηλούς στόχους που θέτει η ομάδα.
                                                                                                                                   Γιάννης Δραπανιώτης

Σχετικά Άρθρα

31 Ιουλίου η πρώτη του Ολυμπιακού Χαλκίδας

Evripos 90FM

Προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά ο Α.Ο. Χαλκίς

Evripos 90FM

Λήλας Βασιλικού ξεκινάει σήμερα

Evripos 90FM