Ειδήσεις

Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός 40χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο δυστύχημα

Ένας 40χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Σκιάθο. Ο άτυχος οδηγός, που καταγόταν από την Ιστιαία Ευβοίας αλλά ζούσε και εργαζόταν στο νησί τα τελευταία χρόνια, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη διασταύρωση του αεροδρομίου με την περιφερειακή οδό, περίπου στις 22:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή προσέκρουσε στο κράσπεδο έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρχικά, ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, οργανώθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της πτήσης με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ο 40χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος.

Σχετικά Άρθρα

Μπλόκο σε κατασχέσεις μισθών, καταθέσεων και θυρίδων

Evripos 90FM

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα αστρονομικά μεγέθη της κηδείας της που έγραψαν ιστορία

Evripos 90FM

Γιατί η Johnson & Johnson σταμάτησε την παραγωγή του εμβολίου της από το εργοστάσιο της Ολλανδίας

Evripos 90FM