Ειδήσεις

Τρίωρη στάση εργασίας από τους υπαλλήλους της Εφορίας Χαλκίδας

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ενδεχόμενο κλεισίματος της ΔΟΥ Χαλκίδας, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, με την υποστήριξη του Σωματείου τους σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 29 Μαΐου 2024, από τις 9:30πμ έως τις 12:30μμ.

Η κινητοποίηση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΔΟΥ Χαλκίδας, με τους εργαζόμενους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την προοπτική κατάργησης της υπηρεσίας, η οποία, όπως τονίζουν, θα έχει σημαντικές επιπτώσεις τόσο στους ίδιους όσο και στους πολίτες της Εύβοιας.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση δημοσιογράφων στις 11:30πμ, όπου οι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα παρουσιάσουν τα αιτήματά τους και θα εξηγήσουν τους λόγους που τους ωθούν στην πραγματοποίηση της στάσης εργασίας.

Η διοίκηση της ΔΟΥ Χαλκίδας καλεί τους πολίτες να λάβουν υπόψη τους την τρίωρη στάση εργασίας και να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους αναλόγως.

Σχετικά Άρθρα

Νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για επιδοτήσεις σε νέες επιχειρήσεις

Evripos 90FM

Στα χαμηλότερα επίπεδα από το Σεπτέμβριο 2003 το ευρώ

Evripos 90FM

Οδηγοί άνω των 70: Νέα μέτρα για την ασφάλεια στους δρόμους

Evripos 90FM