Χωρίς κατηγορία

Σε κατάσταση συναγερμού ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ενόψει της κακοκαιρίας

Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας έχει τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη.

Ο κ. Τσαπουρνιώτης απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από τις απογευματινές ώρες σήμερα έως και αύριο το μεσημέρι, αποφεύγοντας κάθε άσκοπη μετακίνηση, ιδιαίτερα σε περιοχές κοντά σε ποτάμια και ρέματα.

«Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένουμε έντονα καιρικά φαινόμενα με μεγάλες ποσότητες βροχής σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Δήμος έχει ήδη συγκληθεί σε έκτακτο συντονιστικό όργανο στις 13:00 για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κατάσταση και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Οι δημότες καλούνται να ενημερώνονται συνεχώς για την εξέλιξη της κατάστασης και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Σχετικά Άρθρα

«Δεύτερες σκέψεις» για τον γάμο ομόφυλων – Πληθαίνουν οι βουλευτές της ΝΔ που δεν θα ψηφίσουν

Evripos 90FM

How To Pick The Right Glasses For Your Face

Evripos 90FM

How To Look Incredible In A Bikini This Summer

Evripos 90FM