ΔημοφιλήΠολιτική

Αποκλειστική δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στον EVRIPO 90.0 FM: “Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση της ΔΟΥ Χαλκίδας!”

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κος. Φάνης Σπανός, μίλησε αποκλειστικά στον EVRIPO 90.0 FM και την εκπομπή “ΤΑΔΕ ΕΦΗ” με την Έφη Ντίνη, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για το κλείσιμο της ΔΟΥ Χαλκίδας.

Στη δήλωσή του, ο κος. Σπανός καταδίκασε απερίφραστα το σκάνδαλο που ξέσπασε στην ΔΟΥ Χαλκίδας, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για άμεση τιμωρία των υπαίτιων.

Ωστόσο, εξέφρασε έντονη διαφωνία με την απόφαση για περιορισμό των αρμοδιοτήτων της ΔΟΥ, χαρακτηρίζοντάς την “λανθασμένη κίνηση”.

“Δεν υπάρχει λόγος υποβάθμισης της ΔΟΥ Χαλκίδας”, δήλωσε ο κος. Σπανός. “Ζητάμε την ενίσχυση της ΔΟΥ με τα κατάλληλα μέσα και στελέχη, είτε ψηφιακά είτε με αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες.”

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας τόνισε επίσης την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε σχέδιο μείωσης του αριθμού των ΔΟΥ στην περιφέρεια, υπογραμμίζοντας τις αρνητικές συνέπειες που θα επιφέρει μια τέτοια εξέλιξη.

“Εάν η χώρα μας οδεύει προς μείωση του αριθμού των ΔΟΥ στην περιφέρεια, αυτό θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα”, δήλωσε ο κος. Σπανός. “Η υποβάθμιση της ΔΟΥ Χαλκίδας, σε μια περιοχή με 220.000 κατοίκους και χιλιάδες επιχειρήσεις, θα φέρει δυσβάσταχτες συνέπειες.”

Κλείνοντας, ο κος. Σπανός διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψει την υποβάθμιση της ΔΟΥ Χαλκίδας.

Σχετικά Άρθρα

Περιοδεία Βαγγέλη Αποστόλου στην περιοχή της Κύμης

Evripos 90FM

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χ. Κατσιβαρδάς από τους «Σπαρτιάτες»

Evripos 90FM

Στο γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στο Α.Τ. Χαλκίδας ο Θ. Ζεμπίλης

Evripos 90FM