ΔημοφιλήΕιδήσεις

Εύβοια: Μεγάλη επιτυχία στη κοπή πίτας του Σωματείου Εστίασης «Ο Ξένιος Ζεύς»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της πίτας του Σωματείου Εστίασης Εύβοιας «Ο Ξένιος Ζευς», στο SAROK το βράδυ της Κυριακής.

Το μαγαζί ήταν κατάμεστο από κόσμο με πολλά χαμόγελα και πρόσωπα της πολιτικής, επιχειρηματίες, αυτοδιοικητικούς α και β βαθμού αλλά και κόσμος που τίμησαν την εκδήλωση με την Παρουσία τους δείχνοντας ότι στηρίζουν τον τομέα της Εστίασης.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Ευθυμίου, είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και όπως πολλοί τον χαρακτηρίζουν είναι ένας πρόεδρος με ήθος και λόγο.
Αφού ευχαρίστησε όλους για την τιμή που έκαναν να παραβρεθούν στην εκδήλωση αναφέρθηκε στους συνθήκες αβεβαιότητας και ανασφάλειας για τους επαγγελματίες της εστίασης και όχι μόνο.
Ακόμα ανέφερε ότι ”Στο δήμο μας στο Δήμο Χαλκιδέων των 110.000 κατοίκων που έχει ως βαριά του οικονομία τον εσωτερικό κυρίως τουρισμό, η εστίαση αποτελεί πυλώνα και τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας. Καθώς σε αυτήν δραστηριοποιούνται 750 επιχειρήσεις εστίασης, με πάνω από 10.000 εργαζομένους, καθιστώντας έτσι τον κλάδο, βασικό τροχό ανάπτυξης, όχι μόνο του δήμου αλλά και ολόκληρου του Νομού. Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου υπερβαίνουν τις 2100, σ’ ολόκληρο το Νομό Εύβοιας αντιλαμβάνεστε τι γίνεται. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ο τζίρος των επιχειρήσεων του Δήμου Χαλκιδέων αναμένεται το 2024 να ξεπεράσει τα 100εκ, ενισχύοντας όχι μόνο τις επιχειρήσεις αλλά και την τοπική οικονομία. Ως κλάδος εστίασης τρέφουμε εκτίμηση στους άλλους κλάδους της οικονομίας.”
Ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στον Υπουργό Ανάπτυξης τον κ. Σκρέκα λέγοντας  ”πήραμε πρόγραμμα «Εξοικονομώ» για ενεργειακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων ύψους 105εκ ευρώ. Πριν από τρεις μέρες άνοιξε και η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων» ”
Την πίτα έκοψε ο Αντιπρόεδρος του σωματίου Βασίλης Χαρίσης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ένωση Μικρασιατών Θήβας: 100 χρόνια μνήμης, αναδεικνύοντας την ιστορική α”Λήθη”α !

Evripos 90FM

Ο Σόιμπλε θέλει δημοψήφισμα στην Ελλάδα

Evripos 90FM

H ρύθμιση των 100 δόσεων δεν φρενάρει τις κατασχέσεις

Evripos 90FM