Ειδήσεις

Άγρια συμπλοκή μαθητών στο λύκειο Χερσονήσου Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή

Ακόμη και στα σχολεία επεκτάθηκε η επεισοδιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο καθώς μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου της περιοχής συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.

Αιτία του άγριου καυγά η ανάρτηση σχολίων στο Facebook από ορισμένους μαθητές σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, τα σχόλια πυροδότησαν άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανικής υπηκοότητας μαθητών, στην οποία προστέθηκαν και άλλα άτομα.

Ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο μαθητών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στο ίδιο σχολείο πριν από περίπου ένα μήνα, όταν συνεπλάκησαν δύο μαθητές του λυκείου, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός.

Ο καυγάς ξέσπασε όταν ο Έλληνας ζήτησε το λόγο για κάποια συνθήματα που γράφτηκαν στον πίνακα τάξης κατά της Χρυσής Αυγής, με τον Αλβανό μαθητής να του απαντάει ότι καλώς γράφτηκαν.

iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Νέο μακελειό σε Πανεπιστήμιο του Τέξας

Evripos 90FM

Αποκλειστικό: Νέος μετεωρολογικός σταθμός στα Κεράμεια του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος!

Evripos 90FM

Δύτες αναζητούν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στη λίμνη των Ιωαννίνων – ΒΙΝΤΕΟ

Evripos 90FM