Ειδήσεις

Καμικάζι σκότωσε τους Ισραηλινούς τουρίστες στη Βουλγαρία

Βομβιστής αυτοκτονίας πραγματοποίησε τη χθεσινή επίθεση στο λεωφορείο με τους Ισραηλινούς τουρίστες στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς στη Μαύρη Θάλασσα, κατά την οποία σκοτώθηκαν οχτώ άνθρωποι και τραυματίσθηκαν δεκάδες, δήλωσε ο βούλγαρος υπουργός Τσβετάν Τσβετάνοφ.

«Την έκρηξη προκάλεσε ένας άνδρας, ο οποίος σκοτώθηκε και τα ακριβή στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστά.

Το ταξιδιωτικό του έγγραφο είναι μια πλαστή άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ», τόνισε ο βούλγαρος υπουργός στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Μπουργκάς

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Facebook – Meta: Με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη δείχνει ΤΟ ΜΕΤΑ που ξεκινάει για την εταιρία του ο Ζούκερμπεργκ ! Φωτογραφήθηκε με το νέο λογότυπο και την επωνυμία της εταιρείας του !

Evripos 90FM

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: «Η τιμή δε θα πέσει, θα ανέβει» λένε οι ειδικοί

Evripos 90FM

ΕΥΘΥΜΗΣ ΛΕΚΚΑΣ : Έπεσαν πάνω από 75 εκατ. τόνοι νερού “Σε Εύβοια Αττική Ηλεια ! Τι λέει για την Εύβοια !

Evripos 90FM