Ειδήσεις

Οι σαμπάνιες για τον Ολάντ έγιναν επιτόκιο 2,84%

Μία ημέρα μετά τους πανηγυρισμούς στη Βαστίλη με σαμπάνιες για το νέο πρόεδρο της Γαλλίας, οι αγορές απαιτούν υψηλότερο επιτόκιο από τη Γαλλία, με το επιτόκιο στο 2,84% (127 μονάδες).

Ας σημειώσουμε -και για την ιστορία- ότι και το ελληνικό spread είχε ξεκινήσει στις 130 μονάδες, για να εκτοξευθεί αργότερα, ενώ την ίδια εποχή το αυστριακό ήταν 200 -δίχως η χώρα να οδηγηθεί στο ΔΝΤ.

Στο 5,52% το επιτόκιο δανεισμού για την Ιταλία (394 μονάδες) και 5,81% για την Ισπανία. Όπως όλοι καταλαβαίνουν, αυτά τα επιτόκια δεν μπορούν να συνεχιστούν για πολύ στην Ευρώπη.

Η Γερμανία δανείζεται με τα χαμηλότερα και επωφελείται στις εξαγωγές από την πτώση του ευρώ, που βρίσκεται στα 1,3015 δολάρια.

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Ανελέητοι έλεγχοι στους ελεύθερους επαγγελματίες – Λουκέτα και δέσμευση καταθέσεων

Evripos 90FM

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Καλάθι των Χριστουγέννων» με έξι νέα προϊόντα

Evripos 90FM

Χρ.Τριαντόπουλος και Φ. Σπανός στην Διαδικτυακή γενική συνέλευση του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Β. Ευβοίας Την ερχόμενη Τετάρτη 24/11/2021 ώρα 18:00.

Evripos 90FM