Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο – Έπεσε και σκοτώθηκε μπροστά στα παιδιά της

Σε δράμα εκτυλίχθηκε μία απλή πτώση ηλικιωμένης γυναίκας σε οικισμό στο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χτες το απόγευμα ενώ η 62χρονη γυναίκα βρίσκονταν φιλοξενούμενη στο σπίτι των παιδιών της. Εκεί έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα τα παιδιά της κάλεσαν το ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή όμως η 62χρονη δυστυχώς δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα έπασχε και από σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι Αρχές διέταξαν τη διενέργεια νεκροψίας / νεκροτομής ώστε να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα

#Με_την_Γεωργία: Εταιρεία τροφοδοσίας στη Σίφνο σταματά τη συνεργασία της με την Coca Cola

Evripos 90FM

Τουρκοκύπριοι εναντίον Τσαβούσογλου: Δεν είσαι υπουργός μας

Evripos 90FM

Σε εννέα δόσεις η πληρωμή των νέων φόρων

Evripos 90FM