Ειδήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στον δρόμο προς το Νησί των Ονείρων

Με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, από τις 5 μ.μ. της 13ης Ιουλίου, ο δρόμος που οδηγεί από τους χειμερινούς κολυμβητές προς το Νησί των Ονείρων έχει κλείσει για όλα τα οχήματα. Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, καθώς ο δρόμος γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος, ειδικά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, λόγω της αυξημένης κίνησης πεζών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία θα διεξάγεται πλέον μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο. Οι επισκέπτες που επιθυμούν να μεταβούν στο Νησί των Ονείρων με αυτοκίνητο θα πρέπει να σταθμεύσουν σε ένα από τα κοντινά πάρκινγκ και να περπατήσουν ή να ποδηλατήσουν έως τον προορισμό τους.

Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να σεβαστούν την νέα σήμανση και να αποφύγουν την οδήγηση στον κλειστό δρόμο. Τυχόν παραβάτες θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο.

Σχετικά Άρθρα

17χρονος Αλβανός επιχείρησε να βιάσει 11χρονη

Evripos 90FM

Rapid tests σήμερα 10/11 στην Ερέτρια!

Evripos 90FM

Το ΓΕΕΘΑ ! Για την μεταλλικη γέφυρα στα Πολιτικά Ευβοίας !

Evripos 90FM