Ειδήσεις

Από την Κρήτη η 33χρονη που σκοτώθηκε για μία selfie!

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βέλγιο ο θάνατος μιας 33χρονης γυναίκας η οποία έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια εκδρομής με τον σύζυγό της.

 

Το δυστύχημα με θύμα την Zoe Snoeks σημειώθηκε την Τρίτη κατά τη διάρκεια εκδρομής με τον σύζυγό της Joeri Janssen.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 33χρονη στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων. Είχε καταγωγή από την Κρήτη

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σκόρπισε θλίψη σε όσους την γνώριζαν άλλα και σε όσους δεν την ήξεραν προσωπικά και συγκλονίστηκαν από το τραγικό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της.

Η 33χρονη Ζoe, έχει καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της είναι Μαρινάκη, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν.

Σχετικά Άρθρα

Ουρές έξω από τον ΟΑΕΕ για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Evripos 90FM

40χρονος από τη Λαμία ο νεκρός σε στοά μεταλλείου Βωξίτη – Απεγκλωβίστηκαν άλλοι τρεις εργαζόμενοι

Evripos 90FM

Σε κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων των οφειλετών προχωρά το Δημόσιο

Evripos 90FM