Ειδήσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΥΓΙΑ ! Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και προστασίας στη νύχτα οι δολοφόνοι του Άλκη !

 

Ο δικηγόρος στο για τη δολοφονία του 19χρονου και τους δράστες της.
Ο δικηγόρος της οικογένειας που ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπόθεση, μιλωντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι, οι δράστες είναι «αλβανικής καταγωγής, με Έλληνες μέσα και υπάρχει μία νοοτροπία ότι, αν μαχαιρώσεις, αν σκοτώσεις επικρατείς.

Χρησιμοποιούν την ομάδα και γι’αυτό έχουν επικρατήσει και τους φοβούνται και οι ίδιοι οι οργανωμένοι».

Εξήγησε δε ότι, «η Ασφάλεια αναζητεί και τους υπόλοιπους της ομάδας και θα κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Αλκιβιάδη» και τόνισε πως «υπήρξαν θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι κι αυτό δημιουργεί κι άλλους φυσικούς αυτουργούς».

«Και στη Λάρισα δέχομαι τους ίδιους εκβιασμούς, Αλβανοί που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών κι εγώ δεν τους δίνω χρήματα και με απειλούν», κατήγγειλε,

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτοκτόνησε ο πρώην επικεφαλής των οικονομικών της SIEMENS

Evripos 90FM

Τι αλλάζει στη φορολογία για μισθούς, συντάξεις, ενοίκια

Evripos 90FM

Σοκάρει η σύζυγος του οφθαλμίατρου: Η Κλοντιάνα είχε βάλει πιστόλι και στο κεφάλι της 12χρονης κόρης της !

Evripos 90FM