ΕιδήσειςΚοινωνίαΤοπικά νέα

“Αποκατάσταση και Δικαιώματα Ατόμων με Αναπηρίες: Συζητήσεις στο Campus Αμαρουσίου με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Πολίτης ΑμεΑ’ “

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος “Πολίτης ΑμεΑ” επισκέφτηκε το campus Αμαρουσίου και συζήτησε με τους φοιτητές του τμήματος φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για θέματα που αφορούν την αποκατάσταση και τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες.

Η επίσκεψη του Πανευβοϊκού Συλλόγου “Πολίτης ΑμεΑ” στο campus Αμαρουσίου αναδείχθηκε ως μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φοιτητές να ενημερωθούν και να συζητήσουν σημαντικά θέματα που αφορούν την υγεία και την αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρίες. Η παρουσία των εκπροσώπων του Συλλόγου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και προβολής των δικαιωμάτων των ΑμεΑ στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των μελλοντικών επαγγελματιών υγείας και αποκατάστασης.

Επιπλέον, η συνεργασία με την εθνική τράπεζα της Ελλάδος αποτέλεσε σημαντικό βήμα προς την υποστήριξη τέτοιων δράσεων και πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ισότητας. Η ευαισθητοποίηση και η συνεργασία με διάφορους φορείς αποτελούν βασικά εργαλεία για τη διαμόρφωση μιας πιο ανοικτής και ανεκτικής κοινωνίας, όπου όλοι οι πολίτες θα έχουν ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και αποκατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

«ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022» – 4&5 Ιουνίου: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί!

Evripos 90FM

Χαλκίδα: Στα χέρια της αστυνομίας αλλοδαπός! Ξάφρισε ηλεκτρικά εργαλεία από σπίτι!

Evripos 90FM

Απέσυρε τη μήνυση η 92χρονη – «Δεν υπήρξε διαπληκτισμός» λέει ο πλαστικός χειρουργός

Evripos 90FM