ΔημοφιλήΕιδήσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος Καταγγέλλει: “Σκιά Κλεισίματος και στις Υπόλοιπες ΔΟΥ!” – Το Επιμελητήριο Εύβοιας Αντιδρά στο Κλείσιμο της Εφορίας Χαλκίδας

Ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για το επικείμενο κλείσιμο της Εφορίας Χαλκίδας.

Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο Εύριπος FM, ο κ. Γεωργουλόπουλος τόνισε ότι η απόφαση αυτή αποτελεί πλήγμα για την τοπική οικονομία και την κοινωνία. “Είμαστε συγκλονισμένοι από τα γεγονότα στη ΔΟΥ Χαλκίδας”, δήλωσε ο κ. Γεωργουλόπουλος. “Ως Επιμελητήριο, στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για να αποδοθούν ευθύνες, όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε να πληρώσει ολόκληρο το νησί και οι κάτοικοί του για ένα μεμονωμένο περιστατικό.”

Ο κ. Γεωργουλόπουλος υπογράμμισε ότι η Εφορία Χαλκίδας εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και επιχειρήσεις, και το κλείσιμό της θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. “Φανταστείτε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στους λογιστές, στις επιχειρήσεις, και στους πολίτες που θα αναγκάζονται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να διεκπεραιώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις”, τόνισε.

Σκιά κλείσιμου και στις υπόλοιπες ΔΟΥ Εύβοιας;

Εκτός από την έντονη δυσαρέσκεια για το επικείμενο κλείσιμο της Εφορίας Χαλκίδας, το Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζει ανησυχία για φήμες που κυκλοφορούν περί πιθανού κλεισίματος και των υπόλοιπων ΔΟΥ στο νησί.

“Είναι απαράδεκτο να σκεφτόμαστε το κλείσιμο των ΔΟΥ Καρύστου, Κύμης και Ιστιαίας, έστω και ως φήμη”, δήλωσε ο Θοδωρής Γεωργουλόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. “Η κυβέρνηση μιλάει για αποκέντρωση, αλλά στην πράξη βλέπουμε υποβάθμιση και απαξίωση των περιφερειακών υπηρεσιών.”

Αποκέντρωση που υπονομεύεται:

Ο κ. Γεωργουλόπουλος τόνισε ότι η αποκέντρωση προϋποθέτει την ύπαρξη και την ενίσχυση των απαραίτητων υπηρεσιών σε κάθε νομό. “Αντί να κλείνουμε ΔΟΥ, θα έπρεπε να τις ενισχύουμε με προσωπικό και πόρους”, δήλωσε. “Αυτό θα διευκόλυνε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, και θα συνέβαλε στην ανάπτυξη της περιφέρειας.”

Καλούμε σε άμεση αντίδραση:

Το Επιμελητήριο Εύβοιας καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες να αντιδράσουν δυναμικά στην απόφαση για το κλείσιμο της Εφορίας Χαλκίδας, καθώς και στις φήμες για κλείσιμο και των υπόλοιπων ΔΟΥ. “Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στην εύρυθμη λειτουργία των απαραίτητων υπηρεσιών”, δήλωσε ο κ. Γεωργουλόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Το «τελευταίο αντίο» στην Ειρήνη Παπά στο Χιλιομόδι Κορινθίας

Evripos 90FM

Διπλά πλατινένιο το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι σε μόλις 1 μήνα!

Evripos 90FM

Και οι αυγουστιάτικες καταιγίδες συνεχίζονται…

Evripos 90FM