Ειδήσεις

Black Friday: Σε ρυθμούς προσφορών τα καταστήματα όλης της χώρας – Τι να προσέξετε στις αγορές σας

Black Friday σήμερα και τα καταστήματα βγάζουν πολλά προϊόντα σε προσφορές, ενώ τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ακολουθεί η Cyber Monday.

Λόγω της σημερινής Black Friday και της Cyber Monday τη Δευτέρα, και ο ΣΕΛΠΕ, με επίσημη ανακοίνωση του γνωστοποίησε την απόφασή του για ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου επιχειρήσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή σε όλη τη χώρα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (Black Friday) και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (Cyber Monday) οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό».

Εάν είναι εφικτό, κάντε μία έρευνα αγοράς, για να έχετε εικόνα όχι μόνο για την τιμή (την αρχική αλλά και τη νέα) αλλά να έχετε εικόνα και για την ποιότητα των προϊόντων. Μην παραλείψετε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξετε βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είστε βέβαιοι ότι η τιμή που έχετε εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

Βάλτε όριο στις πραγματικές ανάγκες σας, καταγράφοντάς τις σε με λίστα, ώστε να κάνετε τις αγορές που θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις αλόγιστες δαπάνες.

Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής σας όταν αγοράζετε προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είστε πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό της έκπτωσης). Στις προσφορές, συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν θα έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.

 

Σχετικά Άρθρα

Ενας 14χρονος αποπλάνησε και άφησε έγκυο την 11χρονη μητέρα

Evripos 90FM

Ενας στους δύο υπογράφει σύμβαση μερικής ή εκ περιτροπής εργασίας

Evripos 90FM

Καλωσήρθατε στη ροζ… λίμνη! (ΦΩΤΟ)

Evripos 90FM