Ειδήσεις

ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα κατάρτισης με επίδομα 400 ευρώ για 50.000 ανέργους και εργαζομένους

Ανοίγουν οι αιτήσεις για 25.000 θέσεις σε “πράσινες” δεξιότητες!

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων 50.000 ανέργων και εργαζομένων, προσφέροντας:

Κάντε την καριέρα σας πράσινη!

  • Κατάρτιση σε περιζήτητες “πράσινες” δεξιότητες: Αποκτήστε γνώσεις και δεξιότητες σε τομείς αιχμής όπως η αειφορική ανάπτυξη, η κυκλική οικονομία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος, αυξάνοντας τις πιθανότητες εργασίας σας σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο.
  • Ενίσχυση του εισοδήματός σας: Κάθε ωφελούμενος που ολοκληρώνει με επιτυχία το πρόγραμμα λαμβάνει επίδομα 400 ευρώ καθαρά, προσφέροντας μια πολύτιμη οικονομική βοήθεια.
  • Ευελιξία στην εκπαίδευση: Η κατάρτιση παρέχεται μέσω μεικτής μάθησης, συνδυάζοντας δια ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, προσαρμοζόμενη στις ατομικές σας ανάγκες και τον διαθέσιμο χρόνο σας.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν:

  • Ανεργοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ άνω των 18 ετών
  • Εργαζόμενοι που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους και να εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας

Πώς να υποβάλετε αίτηση:

  • Ηλεκτρονικά: Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/
  • Καλέστε: Για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της ΔΥΠΑ σε όλη την Ελλάδα.

Μην χάσετε την ευκαιρία!

Ενισχύστε τις δεξιότητές σας, εξασφαλίστε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και συμβάλλετε σε ένα βιώσιμο μέλλον. Ενημερωθείτε άμεσα και υποβάλετε αίτηση για να εξασφαλίσετε μια θέση στο πρόγραμμα!

Επιπλέον πληροφορίες:

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία βομβαρδίζει, η Αμερική κατηγορεί και η Συρία φλέγεται

Evripos 90FM

«Δωρεές» ακινήτων στην Εφορία για εξόφληση φόρων

Evripos 90FM

Αφήνουν στο κέντρο της Αθήνας τους κρατούμενους της Αμυγδαλέζας

Evripos 90FM