ΕιδήσειςΚοινωνία

Ερέτρια: Ο Δήμος στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της εφηβικής βίας με ψυχολόγους

Με έντονο προβληματισμό και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζει ο Δήμος Ερέτριας το φαινόμενο της εφηβικής βίας, που έχει δυστυχώς κάνει την εμφάνισή του και στην περιοχή. Αδιαφορώντας για εύκολες λύσεις και επιδιώκοντας ουσιαστικές παρεμβάσεις, ο Δήμαρχος Νίκος Γουρνής επισκέφτηκε το οικοτροφείο της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας Ερέτριας (ΕΠΑΨΥ) και υπέγραψε μια κομβική συμφωνία.

Η συμφωνία προβλέπει την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ερέτριας και της ΕΠΑΨΥ, η οποία, αξιοποιώντας χρηματοδοτικά προγράμματα, θα έχει τη δυνατότητα να προσλάβει παιδοψυχολόγους και άλλους ειδικούς επιστήμονες ψυχικής υγείας. Η παρέμβαση αυτή δεν περιορίζεται στις ανάγκες του οικοτροφείου, αλλά αγκαλιάζει ολόκληρο τον Δήμο Ερέτριας, καθώς οι προσληφθέντες ειδικοί θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους δημότες.

Η πρωτοβουλία αυτή φέρει την σφραγίδα του Δήμου Ερέτριας και αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα για την αποφασιστική του δράση στην πρόληψη και αντιμετώπιση της εφηβικής βίας, καθώς και στην προαγωγή της ψυχικής υγείας των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για «ψεύτικες» γυμνές φωτογραφίες γυναικών στο Telegram

Evripos 90FM

FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει από ένα «όχι» στους πιστωτές

Evripos 90FM

Βάζουν τους ιδιώτες στο ασφαλιστικό!

Evripos 90FM