Ειδήσεις

Εύβοια: Οι εθελοντές Fetesclub 4×4 ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση τους

Οι εθελοντές των fetesclub 4×4 ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευση τους στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ψαχνών.

Σίγουρα, η συμβολή των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών στην προστασία των ελληνικών δασών, ιδιαίτερα ευάλωτων τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι αδιαμφισβήτητη. Η επιτυχής ολοκλήρωση της εκπαίδευσης από τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστικών Κλιμακίων Ψαχνών αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ετοιμότητάς τους.

Είναι όντως κρίσιμο η εκπαίδευση να περιλαμβάνει τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό κομμάτι. Η ισορροπία αυτή εξασφαλίζει στους εθελοντές την απαραίτητη γνώση και δεξιότητα για να ανταπεξέλθουν σε κάθε πιθανή πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο πεδίο.

fetesclub4x4

Σήμερα ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του συλλόγου μας, στο Εθελοντικό Πυροσβεστικο Κλιμάκιο Ψαχνών. Είναι γεγονός ότι διδαχθηκαμε πολλά, διδαχθηκαμε πρόσθετες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που αγαπάμε και αφιερώνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας για αυτό.

Δασοπροστασία – Δασοπυροσβεση.
Μα πάνω από όλα ισχυροποιησαμε τους δεσμούς μας με το Πυροσβεστικο Σώμα και τις άλλες εθελοντικές οργανώσεις, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι εκεί είναι η έδρα της κοιτίδας του εθελοντισμού στην Εύβοια, οι εθελοντές δασοπυροσβεστες των Ψαχνών.
Τα μάθηματα περιειχαν θεωρία και πράξη.
Ένα μεγαλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτές μας, τον Επιπυραγο Νικόλαο Ντοβρο απο την Π. Υ. Χαλκίδας , τον προϊστάμενο του Ε.Π.Κ Ψαχνών Πυρονομο Ραπτακη Σπυρίδωνα, τον εθελοντή πυροσβέστη Νικόλαο Δαφαλια, τον Σταύρο Τζιγιαννη για το μαθημα την πρώτων βοήθειων, αλλά και όλους τους εθελοντές που μας υποδέχθηκαν. Πραγματικά ήταν κάτι ξεχωριστό.
Υ.Γ. Είναι σίγουρο ότι έπεται συνέχεια!!!

Σχετικά Άρθρα

Εύβοια – Καιρός: Πότε και που θα βρέξει – Η πρόγνωση για την 25η Μαρτίου

Evripos 90FM

Στρατούλης: Μέσα στη Μ. Εβδομάδα ο νόμος που θα καταργεί τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος – ΒΙΝΤΕΟ

Evripos 90FM

“Η αγαπημένη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας”

Evripos 90FM